ADS Groep
Projectleider
Vind je het mooi om verantwoordelijk te zijn voor het zo efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende utiliteitsgebouwen (Zorg, Onderwijs, Openbaar bestuur en Leisure)? Ben jij continu bezig met verbeteringen en neem je hierin een ondernemende rol? Denk jij oplossings- en klantgericht en heb je minimaal 5-10 jaar relevante ervaring? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Projectleider. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Hoofduitvoerder Bouw
Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij de natuurlijke leider die resultaatgericht en mensgericht is ingesteld? Heb je het vermogen om knopen door te hakken en ben je iemand die initiatief toont? En ben je daarnaast communicatief vaardig? En wil jij meebouwen aan uitdagende projecten en onze toekomst? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn we opzoek naar een Hoofduitvoerder. Heb jij al enkele jaren ervaring als uitvoerder en ben je klaar voor de volgende stap? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Projectmanager
Wil jij als projectleider een volgende stap maken, dan is deze vacature van projectmanager wellicht interessant voor jou. Vind je het mooi om verantwoordelijk te zijn voor het zo efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende utiliteitsgebouwen (Zorg, Onderwijs, Openbaar bestuur en Leisure)? Ben jij continu bezig met verbeteringen en het begeleiden van medewerkers en neem je hierin een ondernemende rol? Denk jij oplossings- en klantgericht en heb je minimaal 5-10 jaar relevante ervaring? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Voorman (meewerkend) hal
Heb jij oog voor detail, ben je organisatorisch sterk en vind je het interessant om in een productieomgeving te werken? Als meewerkend voorman in één van de hallen van Toelevering Bouw bepaal je werkmethoden, -aanpak en -volgorde o.b.v. tekeningen en planningen en zorg je voor de aanwezigheid van machines, hulpmiddelen, gereedschappen en materialen. Daarnaast ben jij op vakinhoudelijk gebied communicatief sterk en heb je een samenwerkende houding. Wij zijn bij ADS Groep Toelevering Bouw in Goor op zoek naar een Voorman (meewerkend) hal. Herken jij jezelf in het gezochte profiel? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Werkplaatstimmerman HSB elementen/Prefab kappen
Ben jij een ervaren en enthousiaste werkplaatstimmerman met passie voor het vak? Weet jij van aanpakken en werk je nauwkeurig? Beschik je daarnaast over technisch inzicht en kun je goed zelfstandig werken? Dan zijn wij wellicht opzoek naar jou! Wij zoeken voor ADS Groep Toelevering Bouw in Goor een Werkplaatstimmerman HSB elementen/Prefab kappen. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.