Persoonlijke ontwikkeling

ASVB investeert in de ontwikkeling van de waarden, competenties, inzichten en de marktleiderskwaliteiten van ondernemers, directies en teams. We geloven dat sterke business-ideeën zo sterk zijn als de mensen die ze bedacht hebben - en in de markt zetten. We vertellen onze ondernemers en directies dus niet wat ze moeten doen, maar helpen ze om daar nog beter in te worden en daar meer bevrediging en succes in te vinden.

ASVB waarden
Bij de selectie en verdere ontwikkeling van ondernemerschap varen we op een aantal waarden, die samen het ASVB-leiderschapskompas vormen. Hoge scores op de gekozen waarden zijn nodig om op het door ons gevraagde, hoge niveau te kunnen functioneren - en daar blij van te worden. Daarnaast besteden we aandacht aan de ontwikkeling van competenties zoals klantverwondering, realisatiekracht, resultaatoriëntatie en de verhouding tussen resultaat en potentieel.

Door samen met andere topondernemers aan onze trainingsdagen deel te nemen, vind je als ondernemer nieuwe inspiratie, leer je te relativeren en te verdiepen waar nodig, maak je nieuwe vrienden, leer je hoe je valkuilen kunt vermijden en het beste uit jezelf kunt halen - met minder moeite en meer lol. Op de ASVB-bijeenkomsten en de jaarlijkse reizen ontstaan hechte contacten, wordt geleerd en gelachen. Iedereen staat 100% op eigen benen, maar is dus wel verbonden met de anderen in het netwerk. 

spin
ASVB werkt samen met gerenommeerde en gepassioneerde partners bij het scouten, doorgronden en ontwikkelen van topondernemers. Met hen werken we aan gerichte trainings- en ontwikkelprogramma's en zoeken we naar nieuw toptalent. Ondernemers en partners die waarde kunnen toevoegen aan ons netwerk zijn van harte welkom voor een verkennend gesprek.