Lithos bouw & ontwikkeling
Ervaren werkvoorbereider
Als werkvoorbereider bij Lithos krijg je vanaf het begin veel verantwoordelijkheid. Met veel vrijheid om eigen ideeën uit te voeren en zo het project te sturen, vaak al vanaf de ontwikkelfase.
ADS Groep
Uitvoerder
Ben jij een vernieuwer en verbinder met kennis in de afvalwater- en of drinkwaterbranche? Vind je het leuk om te bouwen aan uitdagende projecten en onze toekomst? Kun jij op een motiverende wijze (assistent) Uitvoerders en Bouwplaatsmedewerkers aansturen, signaleer jij mogelijke behoeften bij de opdrachtgever en weet jij hierop snel te anticiperen? Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een Uitvoerder. Herken jij jezelf in het gezochte profiel? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
(Senior) werkvoorbereider Werktuigbouwkunde
Ben jij de spin in het web die alles in de gaten houdt? Bereid jij zaken graag tot in de puntjes voor, ben jij organisatorisch sterk én beschik jij over goede commerciële vaardigheden? Heb jij een achtergrond in de werktuigbouwkunde en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een (Senior) werkvoorbereider Werktuigbouwkunde. Heeft deze vacature jouw interesse gewerkt? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
(Senior) werkvoorbereider Civiel
Ben jij de professional met een generalistische blik die goed het overzicht kan bewaren? Beschik jij over probleemoplossend vermogen en uitstekende organisatorische vaardigheden? Heb jij kennis van verschillende contractvormen zoals UAV-GC, ervaring in de civiele betonbouw en wil jij graag alles weten over RWZI’s en drinkwaterpompstations? Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een (Senior) werkvoorbereider Civiel. Past deze functie bij jou? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Tendercoördinator
Ben jij iemand die als geen ander kan verbinden, organiseren en enthousiasmeren? En ben jij in staat om goed te communiceren met alle lagen binnen de organisatie? Samen met het team is het jouw rol om de klant te overtuigen dat de prijs, kwaliteit en het product minimaal in overeenstemming zijn met wat de klant verwacht (of zelfs beter!). Heb je ervaring in de utiliteitsbouw en met het projectmatig aansturen van een (tender)team? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Tendercoördinator. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Calculator
Geeft werken met cijfers jou energie? Ga je graag accuraat te werk en kun je zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren? En beschik je over cijfermatig inzicht met een scherp oog voor kosten en kwaliteit? Heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie in de sector utiliteitsbouw? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Calculator. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.