Aan de Stegge Twello
Technisch Projectleider
De Technisch Projectleider geeft leiding aan de werkvoorbereiding en -uitvoering van één of meer bouwprojecten, onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en eventueel opzichter(s). Ook ben je verantwoordelijk voor de planning en de bouwkosten.
Aan de Stegge Twello
Werkvoorbereider
De werkvoorbereider verricht de voorbereiding van projecten. Dit kunnen meerdere projecten zijn of één groot project. Je bent de schakel van verkoop naar project en verantwoordelijk voor inhoudelijke details als inkoop, planning en het verzorgen van benodigde bouwfaciliteiten. Dit doe je samen met een modelleur en in overleg met de technisch projectleider. Je bepaalt zelf de detaillering, planning en materiaalkeuzes, meestal in overleg met leveranciers/onderaannemers en de constructeur en architect. Als werkvoorbereider verzorg je het gehele proces tussen contractvorming en start bouw. Vaak word je ook al in het verkooptraject ingezet, zodat de planuitwerking naadloos aansluit op het verkoopproces en loop je aansluitend ook deels mee in het uitvoeringstraject. Wij zoeken zowel startend werkvoorbereiders als ervaren werkvoorbereiders met eventueel doorgroeimogelijkheden naar de functie van projectleider. Een combinatie met de functie van modelleur en/of uitvoering is ook mogelijk.
Aan de Stegge Twello
Kostendeskundige
De Kostendeskundige bouwt in het hoofd met getallen de nieuwe bedrijfshuisvesting en parkeervoorzieningen van onze klanten. We werken in teams aan uitdagende en unieke bouwprojecten waarin alle benodigde expertise wordt samengebracht. De kostendeskundige stelt begrotingen op; de bouwkostendeskundige stelt ramingen en stichtingskosten op in de diverse fasen van een bouwproject. Stelt de staartposten in de begroting op.
Aan de Stegge Twello
3D Modelleur
Werkt bouwkundige ontwerpen uit voor de utiliteitsbouw. Produceert aanvraagstukken t.b.v. de omgevingsvergunning. Van A tot Z betrokken bij een bouwproject en binnen het project ben jij een belangrijke spil. Je hebt contact met jouw team en met partijen buiten de organisatie om het model goed te krijgen. Wat jij op papier zet, zo wordt het gemaakt.
Aan de Stegge Twello
Projectmanager
Overlegt met potentiële opdrachtgevers en hun adviseurs over de realiseerbaarheid van hun wensen. Vertaalt de wensen van de opdrachtgever naar realiseerbare plannen. Geeft technische oplossingen voor bouwkundige problemen. Bewaakt het ontwerpproces en coördineert de bijdragen van derden en zorgt voor inpassing van bijvoorbeeld technische installaties in het bouwkundig ontwerp. Maakt het bestek en andere benodigde contractstukken. Overlegt met architect en/of constructeur over alternatieve bouwwijzen en stuurt deze t.a.v. vervaardigen aanvraagstukken t.b.v. de omgevingsvergunning. Verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam.
ADS Groep
Leidinggevend monteur
Wil jij je bijdrage leveren aan onze uitdagende projecten en de groei van onze organisatie? Kun jij op een motiverende wijze leidinggeven aan de monteurs op de bouw en lijkt het je leuk om de Uitvoerder te assisteren met taken zoals het bewaken van de voortgang van je werk, het afroepen en overleggen met leveranciers, het bepalen van hoeveelheid en tijdstip materialen, materieel en personeel? Voor ADS Groep Goor Water in Goor zijn wij op zoek naar een Leidinggevend monteur. Herken jij jezelf in het gezochte profiel? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.