ADS Groep
Lead engineer
Ben jij een echte planner die energie krijgt van het verzamelen van de uitgangspunten van het complete ontwerp en deze vervolgens vast te stellen? Vind jij het een uitdaging om ontwerpen te beoordelen op onder andere veiligheid, monteerbaarheid en maakbaarheid, rekening houdend met de normen en voorschriften die van toepassing zijn? Wij zijn voor ADS Groep Water in Goor op zoek naar een Lead engineer. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Uitvoerder Civiel
Ben jij een vernieuwer en verbinder met kennis in de afvalwater- en of drinkwaterbranche én heb jij een specialisatie in Civiel? Vind je het leuk om te bouwen aan uitdagende projecten en onze toekomst? Kun jij op een motiverende wijze (assistent) Uitvoerders en bouwplaats medewerkers aansturen, signaleer jij mogelijke behoeften bij de opdrachtgever en weet jij hierop snel te anticiperen? Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een Uitvoerder civiel. Herken jij jezelf in het gezochte profiel? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Projectmanager Water
Ben jij de natuurlijke leider die resultaatgericht en mensgericht is ingesteld? Heb je het vermogen om knopen door te hakken en ben jij iemand die initiatief toont? En ben je daarnaast communicatief vaardig, commercieel gericht en weet jij als geen ander hoe jij jouw team moet enthousiasmeren? Als projectmanager water realiseer je multidisciplinaire- en geïntegreerde projecten op het gebied van waterbehandeling. Je bent er verantwoordelijk voor dat deze projecten soepel draaien en voor alle partijen het gewenste resultaat opleveren. Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Projectleider Water
Ben jij de proactieve verbinder die niet wegloopt voor het nemen van besluiten? En heb jij een commerciële antenne waarmee jij kansen weet te signaleren? Dan past deze vacature perfect bij jou! Als Projectleider realiseer je multidisciplinaire- en monodisciplinaire projecten op het gebied van waterbehandeling. Je bent er verantwoordelijk voor dat deze projecten soepel draaien. Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een Projectmanager. Herken jij jezelf in het gezochte profiel? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Senior werkvoorbereider Civiel
Ben jij de professional met een generalistische blik die goed het overzicht kan bewaren? Beschik jij over probleemoplossend vermogen en uitstekende organisatorische vaardigheden? Heb jij een achtergrond in de Civiele techniek en heb je een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een Senior werkvoorbereider Civiel. Heeft deze vacature jouw interesse gewerkt? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Senior werkvoorbereider Werktuigbouwkunde
Ben jij de spin in het web die alles in de gaten houdt? Bereid jij zaken graag tot in de puntjes voor en ben jij organisatorisch sterk? Heb jij een achtergrond in de werktuigbouwkunde en een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke functie? Voor ADS Groep Water in Goor zijn wij op zoek naar een Senior werkvoorbereider Werktuigbouwkunde. Heeft deze vacature jouw interesse gewerkt? Reageer dan gauw via onze bijgevoegde link.