ADS Groep
Commercieel Tendercoördinator
Ben jij de Commercieel Tendercoördinator die als geen ander kan verbinden, organiseren en enthousiasmeren? En ben jij in staat om goed te communiceren met alle lagen binnen de organisatie? Als Commercieel Tendercoördinator is het jouw verantwoordelijkheid om in de voorfase van het project de wensen van de klant te begrijpen en te verwerken in een plan van aanpak dat voor de klant de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI) oplevert. Ben jij altijd opzoek naar de ‘wow’-factor en probeer je ieder project op een frisse en innovatieve wijze te benaderen? Dan zoekt ADS Groep Bouw in Goor wellicht naar jou! Spreekt bovenstaande omschrijving jou aan? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Tendercoördinator
Ben jij iemand die als geen ander kan verbinden, organiseren en enthousiasmeren? En ben jij in staat om goed te communiceren met alle lagen binnen de organisatie? Samen met het team is het jouw rol om de klant te overtuigen dat de prijs, kwaliteit en het product minimaal in overeenstemming zijn met wat de klant verwacht (of zelfs beter!). Heb je ervaring in de utiliteitsbouw en met het projectmatig aansturen van een (tender)team? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Tendercoördinator. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Senior Calculator
Geeft werken met cijfers jou energie? Ga je graag accuraat te werk en kun je zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren? En beschik je over cijfermatig inzicht met een scherp oog voor kosten en kwaliteit? Heb je minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in de sector utiliteitsbouw? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Senior Calculator. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Senior werkvoorbereider
Ben jij de spin in het web die alles in de gaten houdt? Beschik jij over probleemoplossend vermogen en goede organisatorische vaardigheden en vind je het leuk om in een team samen te werken aan mooie en complexe utiliteitswerken? Heb je minimaal 5 jaar relevante ervaring in de sector utiliteitsbouw? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Senior werkvoorbereider. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Projectleider
Vind je het mooi om verantwoordelijk te zijn voor het zo efficiënt mogelijk realiseren van uitdagende utiliteitsgebouwen (Zorg, Onderwijs, Openbaar bestuur en Leisure)? Ben jij continu bezig met verbeteringen en neem je hierin een ondernemende rol? Denk jij oplossings- en klantgericht en heb je minimaal 5-10 jaar relevante ervaring? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn wij op zoek naar een Projectleider. Heb je interesse in deze functie? Reageer dan via onze bijgevoegde link.
ADS Groep
Hoofduitvoerder Bouw
Heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Ben jij de natuurlijke leider die resultaatgericht en mensgericht is ingesteld? Heb je het vermogen om knopen door te hakken en ben je iemand die initiatief toont? En ben je daarnaast communicatief vaardig? En wil jij meebouwen aan uitdagende projecten en onze toekomst? Voor ADS Groep Bouw in Goor zijn we opzoek naar een Hoofduitvoerder. Heb jij al enkele jaren ervaring als uitvoerder en ben je klaar voor de volgende stap? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via onze bijgevoegde link.